Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Nagy Sándor monoklija

2004.12.10. 17:44 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Nagy Sándort is legyőzik néha. Rosario Dawson akkorát húzott be a legendás hadvezért játszó Colin Farrell-nek a Nagy Sándor, a hódító (Alexander, már a mozikban) forgatásán, hogy a következő napokban a színész egy fekete monoklit hordott a szeme alatt.
– Tulajdonképpen ő kérte – mentegetőzik utólag a gyönyörű Puerto Rico-i színésznő. – Az egyik jelenetben szeretkezni akar velem, és én megütöm. Ő nagyon nem volt elégedett azzal, ahogy lekenek neki egyet, és folyton csak bíztatott, hogy bátran legyek határozottabb. Végül meguntam, és tényleg akkora maflást adtam neki, amit otthon egy ilyen nyomulós pasinak adnék. Erre lett egy monoklija.
Dawsonnak egyébként van néhány emlékezetes jelenete a Nagy Sándor, a hódító-ban. Nemcsak a férfinézők, ő maga is azt szereti a legjobban, amikor ruhátlanul jelenhetett meg a kamerák előtt.
– Ha 80 éves leszek, majd folyton a Nagy Sándor, a hódító-t fogom nézni – magyarázza –, és nagyon fogok örülni, hogy milyen jó testem volt 24 évesen. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.