Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Fantom minden mennyiségben

2004.12.18. 23:53 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Az operaház fantomja (Phantom of the Opera, hazai bemutató: 2005. március 17.) eddig is a világ egyik legismertebb figurája volt: először a regény azután az 1986-os West End-i premier óta Andrew Lloyd Webber musicalje tette öt kontinens kedvenc rémévé. De most jön még csak a java.
Joel Schumacher filmet rendezett az aranyszívű szörny történetéből. A celluloidra tett musical mindent megőriz Webber zenéjéből (sőt a film kedvéért egy új dal is született), mégis sokat tesz hozzá.
– A film minden képe ezerszer nagyobb az életnél és persze hatalmasabb bárminél, amit valaha színpadon létre lehetne hozni – lelkesedik Minnie Driver, aki a vérbő dívát, La Carlottát alakítja.
– A színpadhoz képest szinte mindent megváltoztattunk, csak arra figyeltünk, hogy a lényeg ugyanaz maradjon – egészítette ki Andrew Lloyd Webber.
– Eddig ugyan főleg akciófilmekben játszottam – nyilatkozta Gerard Butler, az ifjú hősszerelmes, aki a Tomb Raider második részében Angelina Jolie szerelmét is alakította –, de voltam már Drakula és Beowulf is, úgyhogy könnyedén vállaltam most a fantomot. A zenéjének úgysem lehet ellenállni. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.