Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

A SeVeN M adja ki itthon a GTR-t

2005.01.11. 18:07 | szerző: Madrac | kategória: Játék

A SeVeN M nagy örömmel jelentette be a 10Tacle Studios-val kötött megállapodását: ők lesznek a kiadói a GTR – FIA GT Racing Game-nek egész Kelet-Közép-Európában. A játék hazánkban teljesen magyar nyelvű változatban jelenik meg február végén. A GTR-t a svéd SimBin fejlesztette, az FIA-val kötött exkluzív szerződés alapján. A játék a nagy részletességgel varázsolja elénk az FIA GT-bajnokságának világát: a tizenkilenc autó fizikai és törésmodellje részletes, valós, mért adatokon alapszik. Az autók külseje és belseje megegyezik az egyes csapatok egyéni kialakításával. Olyan autók volánja mögé ülhetünk be, mint a Ferrari 550 és 360, a Lamborghini Diablo és Murciélago, a Chrysler Viper GTS-R, a Porsche 996, illetve a Saleen S7-R, sőt még az ülést is beállíthatjuk!
A négy Formula-1-es pályát felvonultató tíz helyszínt GPS-adatok és tervek alapján a lehető legnagyobb pontossággal rekonstruálták. Ezen túlmenően a pálya ugyanúgy él, mint a valóságban: tapadása változik a hőmérséklettől, a pályára autózott gumi mennyiségétől, illetve a csapadéktól függően.
A játék támogatása szintén jelentős lesz: letölthető kiegészítő csomagok további felejthetetlen órákat szereznek majd a játékosoknak. Elsőként az 1924. óta rendezett 24 órás Spa Francorchamps versenyt élvezhetik a rajongók, melyet továbbiak követnek majd. ■

GTR
A legutóbbi GTR cikkek, hírek
  • 2008.12.28. | Cheat
    GTR cheat
  • 2005.07.06. | Cikk » Ismertető/teszt
    GTR

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.