Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Az új Wachowski-film

2005.01.14. 18:24 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Évek teltek el úgy, hogy a rajongók arra voltak nagyon kíváncsiak, mi lesz a Mátrix folytatása. Amióta az Újratöltve és a Forradalmak megjelent a mozikban, a rajongók azt szeretnék nagyon tudni, mi lesz a kultuszhírt és világsikert ötvöző, rejtélyes rendezőpáros, a Wachowski-testvérek új filmje. Most itt a válasz.
Az 1.6 milliárd dolláros összbevételt hozó trilógia rendezői és producere, Joel Silver összefognak és új akció-thriller forgatásába kezdenek. A V For Vendetta (V mint Vendetta) főszerepét már el is vállalta a Star Wars Amidala királynőjeként ismert Natalie Portman.
A történet a jövőbeli, zsarnokuralom alatt nyögő Nagy-Britanniában játszódik, ahol egy fiatal nő – a maga számára is rejtélyes módon – egy titokzatos forradalmi mozgalom vezetőjévé válik.
A forgatókönyvet Alan Moore képregénye alapján ismét Andy és Larry Wachowski írja, a produceri tisztet a két Wachowski és Silver közösen látja el, a rendező James McTeigue, a Mátrix első rendezőasszisztense lesz. A filmet előreláthatólag 2005 őszén mutatja be a Warner Bros. Pictures. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.