Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

A Bújócska játékos része

2005.01.20. 23:57 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Abban nincs semmi meglepő, hogy Robert De Niro ijesztgetős filmekben is kiváló: A rettegés foka és a Rajongó ezt jól bizonyítja. A Bújócska (Hide and Seek, hazai bemutató: február 17.) azonban azt is megmutatja, hogy partnernője, Dakota Fanning is otthon van a műfajban. Ami azért meglepő, mert Dakota ugyan sokat foglalkoztatott világsztár, ám csupán tíz éves. A kritikusok mégis egyetértenek benne: filmet a kislány játéka teszi igazán hátborzongatóvá.
A történet szerint egy frissen megözvegyült apa kislányával egy magányos házba költözik. Ám ott egy rejtélyes idegen várja őket. A film – alig megnyugtató – vége után a legtöbb újságíró azt kérdezte Dakota Fanning-től, nem félt-e a forgatás alatt.
- Egyáltalán nem – nevetett a kislány. – A filmet nem láttam, de csinálni tényleg játék volt. Csomó vicces dolgot kértek tőlem, a legjobb az volt, hogy meg kellett tanulnom vagy egy percig mereven, pislogás nélkül nézni. De az is mókás volt, hogy barnára festették a hajam és egész sápadtra sminkelték a bőröm. Forgatni vicces dolog, mindig tele van játékkal. Úgy látszik, még egy ilyen thriller is. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.