Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Star Wars az utcán

2005.01.20. 23:57 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Jeff Tweiten a Cinerama mozi előtt a járdán, egy kis égszínkék tábori ágyon él. Nem hajléktalan, hanem vár. Még 139 napot.
A 27 éves grafikus a Star Wars III. rész – A Sith-ek bosszúja (hazai bemutató: május 19.) premierje miatt költözött a szabad ég alá: mindenképpen ő szeretne lenni az első a legelső nyilvános vetítésre jegyet váltók között. Ugyanígy várta az I. és a II. rész premierjét is.
-- Nem érdekel, mit szólnak az emberek – mondja a fiatalember. – Van,a ki csavargónak néz, van, aki dilisnek. De amíg nem bántok mást, jogom van úgy tölteni az időmet, ahogy akarom. Márpedig én így akarom.
Tweiten háromévesen látta először a Star Wars-t, de középiskolás korában érte a döntő hatás: akkor kezdte rendszeresen újranézni a filmeket. A IV: részt összesen körülbelül 1200-szor látta már. Január 1-je óta pedig egy buszmegálló közelében lakik, már fogyott vagy 5 kilót, és várja, hogy a III: epizóddal végre körbeérjen a galaktika legizgalmasabb legendája. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.