Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

A legsikeresebb nem-jelölt: Paul Giamatti

2005.01.27. 19:18 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Kedden lezárult az Oscar-díj kiosztás előtti egyik legizgalmasabb szakasz, a verseny a célegyenesbe fordult: kihirdették az Amerikai Filmakadémia jelöltjeinek listáját; a kommentátorok, elemzők és rajongók az eredményeket és az esélyeket latolgatják. Ám különös módon a szaksajtóban talán legtöbbet felbukkanó név egy olyan színészé, akit nem jelöltek a díjra: Paul Giamatti-é.
A 37 éves színész a Kerülőutak (Sideways, hazai bemutató: február 3.) főszereplőjeként számtalan díjat vehetett át az elmúlt hónapokban, a filmet pedig öt kategóriában jelölték Oscarra. Ő – mindenki meglepetésére – kimaradt. A keserédes-boros komédia főszereplője azonban szerencsére nem túl csalódott, idei legnagyobb kudarcának csapata, a Red Sox vereségét, legnagyobb örömének pedig a fiának berendezett új gyerekszobát tartja: az újságírók előtt legalábbis megőrizte a humorérzékét.
Amikor, például azt kérdezték tőle, melyik volt az idén számára a legszürreálisabb pillanat, így felelt: „nálam nagyjából minden pillanat ilyen. De a leghülyébb az volt, amikor Paris Hiltonnal találkoztam”. Megismerte? – kérdezte az újságíró? „Ő engem? Dehogy. Úgy nézett rám, mintha valami piszokba lépett volna.”
Elveszítette-e mostanában a jó kedélyét? – kérdezték. „Tényleg ilyen szelíd vagyok – jött a válasz. – Csak akkor kiabálok, ha fizetnek érte, és forog a kamera. Ott kiadok magamból minden dühöt.”
Filmbeli partnere, Thomas Haden Church, akit a Kerülőutak-ért a legjobb férfi mellékszereplő díjára jelöltek, ehhez csak ennyit tett hozzá: „Azt reméltem, hogy mindhármunkat jelölnek. Mindegy, biztos vagyok benne, hgy Paul nélkül sem Virginia Madsen, sem én nem kerültünk volna fel a listára.” ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.