Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Az igazi randiguru

2005.01.27. 19:19 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Will Smith megpihen. Nagysikerű akciófilmek után végre visszatér ahhoz a műfajhoz, ahonnan eredetileg indult: a vígjátékhoz. A randiguru (Hitch, hazai bemutató: március 10.) főszereplőjeként titokzatos tanácsadót játszik, aki a legreménytelenebb helyzetből is győzelemre segíti az imádott nőt ostromló férfiakat. A nőkkel kapcsolatos midentudása csak egyetlen alkalommal hagyja cserben: amikor ő maga is szerelmes lesz.
A film persze játék, csupa kitaláció, őrült és romantikus helyzet. De a főszereplő azt állítja, hogy akár igaz is lehetne.
- Utánaolvastam, kutattam, beleástam magam a témába – állítja. – És ugyan én sem tudtam eddig, de tényleg létezik ilyen foglalkozás: vannak szakemberek, akikhez a döntő roham előtt érdemes tanácsért fordulni. Tőlük hallottuk, amit a filmben is sokszor elmondok: tízből nyolc nő az első csók alapján dönt a kapcsolat folytatásáról.
Smith azonban azt is elismeri, hogy vele minden másképp volt. Amikor későbbi feleségével, Jada Pinkett Smith-szel először randizott, szó sem volt csókról.
- Na, jó, velem másképp történt – ismeri el. – Mi durván őszinték akartunk lenni az első randin. Ebben állapodtunk meg. Azt akartuk, hogy a másik tudja, milyenek vagyunk, de minden szépítés nélkül. Csak semmi trükközés, ez van. Ha tetszik, a tiéd, ha nem, mehetsz. A filmben tényleg másképp zajlanak az első randik, de azért azok a módszerek is sok nőnek bejönnek. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.