Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Keanu Reeves a pokolban

2005.02.03. 19:05 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Egy réges-régi vígjátékban, a Bill és Ted haláli túrájában Keanu Reeves már végigjárta a pokolba vezető utat: igaz, az akkor a lehető legkönnyedebb humorral volt kikövezve. Most a színész ismét az alvilágba látogat – de ezúttal sokkal komolyabban. A Constantine – A démonvadász (Constantine, hazai bemutató: április 7.) főszereplőjét borzasztó víziók gyötrik: és előbb-utóbb rájön, hogy a szeme előtt megjelenő ördögök valóságosak. Csak más nem látja őket.
- Imádok cinikus, kiábrándult férfiakat játszani – nyilatkozta Keanu. –És nagyon úgy tűnt, a partnereim is mind élvezték a filmezést, mert már az elején azt kérdeztük egymástól: vajon mit csinálna Constantine később? Pedig ennyivel a bemutató előtt még szó sincs az esetleges folytatásról.
A színész – aki a héten kapott csillagot Hollywoodban a Walk of Flame-en - egyébként nem tervezgeti a jövőt. Elmúlt negyven, és azt mondja, jól bírja a korosodást.
- Egyedül a térdem érzi magát negyvenesnek! – jelentette ki. – Amikor reggelenként lehajolok valamiért, iszonyúan recseg. Egyébként nem érdekel, mennyi vagyok, legfeljebb annyit vettem észre az egészből, hogy az idővel javul a humorom és könnyebben napirendre térek a rossz hírek fölött. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.