Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Cate Blanchett elődei

2005.02.03. 19:06 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Valószínűleg ma Wes Anderson a legjobb humorú rendező Hollywoodban. És úgy látszik, a sztárok vevők a vicceire. Anderson ugyan különös, furcsa kis filmeket rendez (neki köszönhetjük az Okostojás-t és a Tenenbaum, a háziátok-ot), a hírességek mégis sorba állnak nála, hogy szerepet kaphassanak új műveiben.
Az Édes vízi élet (Life Aquatic, hazai bemutató: március 24.) című filmben Bill Murray oldalán játszik Owen Wilson, Willem Dafoe, Anjelica Huston, Cate Blanchett, Jeff Goldblum és Michael Gambon is. Ám a kivételes stáblistánál van valami sokkal különlegesebb: a névsor, melyen azok szerepelnek, akik szerettek volna részt venni az egy halbiológus kutatóhajójának kalandjait elbeszélő film készítésében.
A flúgos tudósokat leleplezni igyekvő angol újságírónő szerepét eredetileg Gwyneth Paltrow vállalta, de a forgatást végül le kellett mondania egy másik szerződéses kötelezettsége miatt. Ekkor Nicole Kidman jelentkezett, és Wes Anderson be is vette a csapatba. Csakhogy ismét közbeszólt a sors, Kidman egy korábbi filmje csúszott, és kénytelen volt otthagyni az Édes vízet. Ezután egy ideig még maga Julianne Moore is úgy tudta, hogy ő lesz Owen Wilson szerelme, végül mégis Cate Blanchett állt a kamerák elé.
A többiek talán egy következő filmben kapnak kárpótlást. ■

Forrás: IC PRess

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.