Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Oscar-ebéd

2005.02.12. 01:55 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Az Oscar-díj kiosztás már csupa izgalom és elrejtett feszültség lesz. 7-én hétfőn, amikor a 77. díjkiosztás 115 jelöltje együtt ebédelt, a hangulat családiasnak és a versenyszellemtől mentesnek tűnt. A résztvevők (köztük Kate Winslet, Jamie Foxx, Martin Scorsese és Leonardo diCaprio) egyetértettek abban, hogy a közös ebédet és fényképezkedést a kollegialitás levegője járta át.
Annette Bening és Hilary Swank például egy asztalnál ültek, és nem látszott rajtuk, hogy február 27-én talán az övék lesz a legnagyobb csata: öt évvel ezelőtt az akkor még szinte ismeretlen Swank kapta a díjat, az idén a Csodálatos Júlia főszerepéért talán Bening az esélyesesebb: de persze semmi sem biztos előre.
-- Ez csak egy fura véletlen, vicc, és nem kell rajta túl sokat töprengeni – felelte Annette Bening, amikor megkérdezték, mit szól, hogy esetleg megint Swank üti el az aranyszobortól. – Hilary jó színésznő egy jó filmben, és kész.
-- Annyi biztos, hogy teljesen megváltozott az életem – jelentette ki Virginia Madsen, akit a Kerülőutak-ban nyújtott játékáért jelöltek a legjobb női mellékszereplő díjára. – Az elmúlt években két-három hetente bátortalanul felhívtam az ügynökömet, és kérdeztem, hogy nincs-e számomra valami munka. Mostanában meg annyi forgatókönyvet kapok, hogy alig van időm elolvasni őket, és mindegyik film költségvetése több mint egymillió dollár! ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.