Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Hajdú B. István és a Robotok

2005.02.18. 11:14 | szerző: Dino | kategória: Mozi

A két popsztárt Bebét és Judyt követően ma a profi sportközvetítő Hajdú B. István is beszállt a február 24-én mozikba kerülő Robotok c. animációs film magyar hangjai közé.
- In medias res, csapj a közepébe! – instruálta Csörögi István szinkronrendező az eddig még csak háttér tévémeccs zajokat „szinkronizáló” riportert. „Ha egy amerikai sikerfilmben pl. Robert De Niro meccset néz a tévében, akkor a kommentátor tuti, hogy én vagyok” – mondta Hajdú B. István.
De úgy tűnik, hogy változott a szokásos szerep, ugyanis Hajdú B. egy kis robotnak kölcsönzi a hangját, aki egy jelenet erejéig bekap egy kazettát és vízilabda mérkőzést kezd közvetíteni. A felvétel elsőre tökéletesre sikeredett, az extatikus gólrivalgásnál még meg is bicsaklott Hajdú hangja, életszerűbb nem is lehetett volna. – A lényeg, hogy az ember tisztában legyen a saját hangjával, – mondta Hajdú – hogy pontosan tudja, egy bizonyos hangtartomány fölött a hang elfullad.
A rutinos riporternek nem esett nehezére „önmagát” alakítania. Ám a Csövi és Kurbli szerepében debütáló Judy és Bebe számára a feladat keményebb diónak tűnik. – Könnyebbnek gondoltam, de már az első mondatok után tudatosult milyen nehéz szakma ez! – nyilatkozott az IC Pressnek Bebe. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Készül az Uncharted: The Lost Legacy

Chloe Frazer kalandjaival folytatódik a Naughty Dog szériája.

Hivatalos - Jön a The Last of Us: Part II!

Elképesztően zseniális előzetes! Folytatódik Joel és Ellie zseniális kalandja!

9 perc Prey

A rövidke előzetes után egy jóval tartalmasabb is érkezett a The Game Awardsról.

Tartalmas öt percben a Mass Effect: Andromedáról

Akció, felfedezés, dialógus, nyomozás és autózás, mind egy trailerben.

Death Stranding trailer a The Game Awardsról

Hideo Kojima nyerte az Industry Icon díjat, köszönetképpen pedig új előzetest villantott készülő játékából.