Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Az Operaház díszei

2005.02.18. 11:17 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Az operaház fantomja (The Phantom of the Opera, hazai bemutató: március 17.) filmváltozatát nem véletlenül jelölték a legjobb művészeti vezető Oscar-díjára. Joel Schumacher rendezése lenyűgöző látványvilágával igyekszik elvarázsolni mindazokat, akiknek a zene vagy a romantikus történet nem volna elég.
A történet egy fontos pontján Christine (akit a 19 éves Emmy Rossum alakít), a fantom szerelme végre színpadra léphet az Operában. A jelmez, amit visel pontos mása Ferenc József felesége, osztrák császárné és magyar királyné, vagyis Sissi ruhájának, melyet a legismertebb róla készült festményen visel. A vállát szabadon hagyó, uszályos fehér nagyestélyit fehér fátyol díszíti, haját gyémánt csatok sora fogja össze és hosszú, lelógó gyémánt fülbevalót visel. A jelmez kiválasztása nem túlzottan meglepő: köztudott, hogy Andrew Lloyd Webber a 19. század végi divat és művészet nagy rajongója és gyűjtője.
A gyönyörű jelmezzel egyetlen baj van: a ruhát kiegészítő szoros fűzőben Emmy Rossum nem tudott enni: így a forgatás során kizárólag megolvadt fagylaltot fogyasztott. Állítólag csak a jelmez miatt... ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Aranylemezre került a Watch Dogs 2

Immár csak a hackerek hiúsíthatják meg a novemberi premiert.

Bud Spencer & Terence Hill - Slaps and Beans a Kickstarteren

Oldalnézetes pixel art játék készül a páros legnagyobb filmjei alapján.

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.