25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Empire Earth 2 demo

Megjelent a készülő stratégia egyjátékos demója.

Írta: Madrac 15 hozzászólás

Kiadták az Empire Earth 2 című stratégia demóját, melyben az amerikaiakkal, a németekkel és a koreaiakkal játszhatunk skirmish módban, valamint a játék tizenöt korszakából hármat. Tartalmazza a Conquest és a Territory Control játékmódokat is. A 177 megás fáj letölthető szerverünkről.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Empire Earth 2

Platform:

Fejlesztő: Mad Doc Software

Kiadó: Vivendi Universal Publishing

Megjelenés: 2005. I. félév

» Tovább a játék adatlapjára

HOZZÁSZÓLÁSOK

MIKI12
MIKI12 [40]
NAGGYON király a game!Én a koreaiakkal szoktam lenni(persze a demóban)Mert az amcsikat naggyon utálom, a németeket nem nagyon utálom csak kicsit.A koreaiakkal meg semmi különösebb bajom nincs.Ti kikkel szoktatok lenni?
morzket
morzket [1]
A demó alapján: Nagyon "élvezetes" játék ez. Picit talán elképesztő a fejlesztők azon igyekezete, ahogy elzárkóznak az eredeti ötletek alkalmazásától, a jól bejáratott modulokat viszont ügyesen használják. Sok szabadidővel és kevés (RTS játékokban szerzett) tapasztalattal rendelkezőknek ideális! Szerintem.
padavan
padavan [21647]
Most éppen az EE2-ről beszélünk, nem az első részéről. De ha már itt tartunk, és a RoN csak egy koppintás az EE-ről, hát az sem baj, mert jóval frankóbb tálalásban hozta a RoN az egészet.
Dani
Dani [406]
Tudtommal a RON később jelent meg, mint az EE, úgyhogy legföljebb a Ron lehet EE más ruhában. Amúgy nekem is jobban bejött a RON, csak elvesztettem a CD-jét:,-(
padavan
padavan [21647]
Ez a demo egy az egyben Rise of Nation kissé más ruhában. És? Ha RoN-ozni akarok, előveszem a RoN-t.
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (15 db)