Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Narnia állatvilága

2005.03.03. 23:58 | szerző: Dino | kategória: Mozi

A következő évek a mozirajongók számára Narnia jegyében telnek majd. Az egész világon hatalmas sikerű, hét kötetben megjelent fantasy-meseregény legjobban talán a Harry Potter és A Gyűrűk Ura keverékeként jellemezhető, megfűszerezve az Alice csodaországban és a Május 35. különleges ötleteivel. A hatalmas költségvetésű, Új-Zélandtól Prágáig számtalan helyszínen folyó forgatást Andrew Adamson, a Shrek rendezője irányítja: az ő feladata, hogy életre keltse a történetet, melyben négy testvér belekeveredik egy fantasztikus világ háborúiba.
A Narnia valószínűleg alapvetően átrajzolja majd a mozis sikerlistákat: de nemcsak a mozikra fejti ki hatását – hanem Új-Zéland faunájára is. A filmesek ugyanis 12 rénszarvast szállítottak Aucklandbe, a szigetország egyik nagyvárosába, hogy velük húzassák a jéghercegnő (megformálója: Tilda Swinton) szánját, majd nyolc fehér farkast is letelepítettek a szigeten. A rénszarvasok hamar visszautazhattak Kanadába, de a farkasok – a Walt Disney stúdió ajándékaként – ott maradtak a wellingtoni állatkertben. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.