Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Robotok karburátorból

2005.03.17. 18:32 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Téved, aki azt hiszi, a művész a fantáziájában bízik. Az igazán nagy művész készen találja, amire szüksége van, legfeljebb elég éles a szeme hozzá, hogy felfedezze: épp erre van szüksége.
Chris Wedge a Jégkorszak után a Robotok (Robots, hazai bemutató: március 24.) című animációs vígjátékkal a fantáziája végtelenségét bizonyítja: a gépkorszakban játszódó kalandos történetben semmi sem úgy működik, semmi sem úgy néz ki, mint a valódi világban – mégis minden onnan származik. Legalábbis Wedge azt állítja.
- A Robotok minden szereplőjét találtuk valahol – magyarázza. – Guberálni jártunk, napokat töltöttünk roncstelepeken, rozsdás vasak között turkáltunk, kerestük a legemberibb gépalkatrészeket. Sokszor pedig a megszokott dolgaink között kutattunk. Lehasaltunk a szobában, új szögből néztünk körül, és új dolgokat fedeztünk fel. Egy kollégám egyszer taxival jött be a stúdióba, kezében egy karburátorral: az autószervizben állt a szerelő mellett, amikor meglátta, amit rég keresett. Kikapta a szerelő kezéből a karburátort, taxiba vágta magát, és rohant, hogy megmutassa. Aki figyel, Löksi figurájában fel is fedezheti az alkatrészt. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.