Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Bloom mennyei királysága

2005.03.17. 18:33 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Orlando Bloom magára maradt. A Mennyei királyság (Kingdom of Heaven, hazai bemutató: május 5.) hatalmas film a keresztes háborúk idejéből, melyben Bloom játssza a főszerepet. Már vitathatatlan sztár, de először életében működik közre egy olyan forgatókönyv megfilmesítésében, melyben egyetlen főszereplő ragad kardot és indul háborúba. Ridley Scott új filmjében megelevenedik a kora középkor minden fenségével és borzalmával: és az elemzők szerint a gigászi méretű film sikere szinte kizárólag Bloomon múlik.
A 28 éves színész mindenesetre nyerő szériában van: március 15-én közzé tette, hogy visszanyerte szerelme szívét. Néhány hónapja hozta nyilvánosságra, hogy szakított Kate Bosworth színésznővel, mert kétéves kapcsolatuk nem bírta ki, hogy mindketten folyton máshol dolgoznak.
A múlt hétvégén azonban Bloom szobát vett ki Los Angeles egyik legelegánsabb szállodájában és a napi 6.000 dolláros árért mindössze egy szobájukba hozatott pizzát kért.
- Az estét együtt töltjük, megvacsorázunk együtt, videózunk és beszélgetünk – avatta be a részletekbe Orlando Bloom az újságírókat. – Holnap Kate indul egy forgatásra, szóval lesz időnk külön-külön gondolkodni. De biztos vagyok benne, hogy meggyőztem: mindenképpen meg kell tudnunk szervezni a közös életünket. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.