Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

T-72: Balkans on fire képek

2005.03.20. 08:35 | szerző: Madrac | kategória: Játék

Rengeteg új képet adtak ki a T-72: Balkans on fire című készülő tankszimulátorról, mely a Jugoszláv polgárháború idején játszódik. ■

előző
következő
T-72: Balkans on fire képek
T-72: Balkans on fire képekT-72: Balkans on fire képekT-72: Balkans on fire képekT-72: Balkans on fire képekT-72: Balkans on fire képekT-72: Balkans on fire képekT-72: Balkans on fire képekT-72: Balkans on fire képekT-72: Balkans on fire képekT-72: Balkans on fire képekT-72: Balkans on fire képekT-72: Balkans on fire képekT-72: Balkans on fire képekT-72: Balkans on fire képekT-72: Balkans on fire képekT-72: Balkans on fire képekT-72: Balkans on fire képekT-72: Balkans on fire képekT-72: Balkans on fire képekT-72: Balkans on fire képekT-72: Balkans on fire képekT-72: Balkans on fire képekT-72: Balkans on fire képekT-72: Balkans on fire képekT-72: Balkans on fire képekT-72: Balkans on fire képekT-72: Balkans on fire képekT-72: Balkans on fire képekT-72: Balkans on fire képekT-72: Balkans on fire képekT-72: Balkans on fire képekT-72: Balkans on fire képekT-72: Balkans on fire képekT-72: Balkans on fire képekT-72: Balkans on fire képekT-72: Balkans on fire képek
T-72: Balkans on Fire!
A legutóbbi T-72: Balkans on Fire! cikkek, hírek

hozzászólások (9)

SonderKommando
SonderKommando 2005.03.21. 18:41
Én személy szerint örülök hogy nem jenky-amgol-franci cuccokal ..
Az lerágott csont...
Pras
Pras 2005.05.31. 20:31
Nos, lassan elő lehet rendelni a dolgokat errefelée'. Meg vala video - elvileg. Bővebben itt. :)
Petyo
Petyo 2005.05.31. 22:02
vajon valós eseményeket/hadszíntereket dolgoz majd fel a gamma? Mert (habár lehet, hogy ezzel tájékozatlanságomat bizonyítom, amit elismerek) emlékeim szerint azért a közelmúltban nem szerepeltek valami fényesen a T-72-esek. Balkán, Irak.
Úgy meg nem hiszem hogy élvezetes játszani, hogy minden küldetésben 10 perc után kilő az amerikai légierő vagy egy Abrams...:-)
szedrencs
szedrencs 2005.06.02. 21:55
Pedig milyen vicces lenne, ha minden misszió alatt lenne egy visszaszámláló, ami 9:59-ről indul.

Ez idő alatt el kell hagyni a járművet, átöltözni, és elbújni. :))
Bismarck
Bismarck 2005.08.16. 13:47
Nos...
Már a játék telepítésénél ért egy pozitívum, még hozzá amit még sose láttam, mellékelték hozzá mind az ATI mind az Nvidia kártyák megfelelő drivereit, ami valljuk be, elég hasznos hisz a mai driver dömpingekben sose tudni a mi kártyánk melyikkel viszi a játékot. A menü elég hangulatos lett és ami a lényeg áttekinthető, belenézve a beállítások érdekes billentyűkombinációkat talán pl: felfelé váltás: a, lefelé váltás: z. Kevés tapasztalatomat bevetve sikerült valami értelmesebb billentyűkombinációt alkotni, így hát irány a single mission. Bár a teljes megismerésén nem jutottam túl, de egy-két érdekes dolog azért feltűnt. A grafika is ezek közé tartozik, olvastam egy előzetesben (talán itt a Dome-on?) hogy a T-55 tornya itt télleg gömbölyű, nos ez teljesen igaz csak a tankok csöve még mindig sokszög alapú henger, én úgy gondolom az egész grafika nem a legszebb, viszont elég nagy a gépigénye. 1024es felbontásban, maximális beállításokkal, ha nem is szaggat de érezhetően nincs meg a kellemes játékhoz megfelelő FPS. Szó volt a lerombolható épületekről, nos ez tényleg létezik, próbálja szolgálni a „háborúban vagyunk” érzést, amennyiben a házoldalából leszakadó négyzetlapok szolgálhatják azt. A belső nézetekre sok gond nem lehet, talán lehetne szebb is, de a „célnak megfelel”. Kivétel a vezető fülke, ami nekem nagy csalódás, mert bár nem láttam T-34/85 vezető állását, de biztosra veszem, hogy nem úgy néz ki mint egy DOS-os páncélos szimulátor vezető fülkéje. Amire nincs panasz, az a vezetés, a jármű mozgása, lövés, azt hiszem ez teszi fantasztikussá a játékot. A virágos rétek is elég hangulatossá tennék a dolgot ha nem 20 méterrel a harckocsi előtt jelennének meg, vagy maximális beállításon ez nem elvárható? Tehát összegezve a sok hülyeséget: grafika messze, játék fíling telibe találva.
további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.