Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Véget ért a Samsung Euro Championship

2005.03.20. 08:39 | szerző: Madrac | kategória: Játék

A CeBit 2005 kiállítás keretében megtartott Samsung Euro Championship Németország elsöprő győzelmével ért véget. A német csapat négy aranyérmet hozott el a rendezvényről. Az eseményt a World Cyber Games stratégiai partnere, az ACE rendezte, a Samsung Electronics Europe támogatásával. A játék résztvevői egy 6000 négyzetméteres alapterületű csarnokban, március 10. és 13. között, négy napon keresztül mérhették össze tudásukat. A Samsung európai bajnoksága – amely a közelgő világverseny, a World Cyber Games promóciós rendezvénye – bebizonyította, hogy mára az e-sport bajnokságok olyan látványos eseményekké nőtték ki magukat, amelyek méltán tarthatnak számot nemcsak a játékosok, de a nézőközönség érdeklődésére is. A rendezvény színhelyét is biztosító CeBit 2005 kiállítás, valamint – egyéb vállalatok mellett – a Samsung Electronics Europe támogatásának köszönhetően több mint 200 ezer néző kapott ízelítőt az elektronikus összecsapások izgalmaiból.
Az összesen harminc országból érkező háromszáz résztvevő nyolc számítógépes játékban mérkőzhetett meg egymással a 150 ezer euró összdíjazású versenyen. Amint az várható volt, a World Cyber Games tavalyi győztesei vitték el a pálmát az európai bajnokságon is. A holland Manuel Schenkuizen a WarCraft III játékban szerzett aranyérmet, míg a német Niklas Timmermann a Need for Speed című játékban bizonyult a legrátermettebbnek. A magyarok sajnos egy kategórában sem diadalmaskodtak. További eredmények a www.wcg-europe.org oldalon találhatóak.
Az idei World Cyber Games világkupa döntőjét 2005 novemberében Szingapúrban rendezik. Az előselejtezők hamarosan elkezdődnek a világ hetven országában, hogy a legjobbak képviselhessék hazájukat a novemberi döntőn. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.