Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Eva Green a mennyország kapujában

2005.03.25. 22:08 | szerző: Dino | kategória: Mozi

A francia film visszatér régi hagyományaihoz, melyek közül az egyik legfontosabb, hogy sztár színésznőket szállít Hollywoodba. A nemzetközi siker kapujában ezúttal a huszonöt éves Eva Green áll, akit a gall kritikusok Isabelle Adjani és Anna Karina reinkarnációjának neveznek: nemcsak fekete haja, fehér bőre és nagy szeme, hanem művészi elszántsága miatt is.
A Párizsban született svéd-francia színésznő először Bernardo Bertolucci filmjében, az Álmodozókban mutakozott be, és így a világ közönsége rögtön egy botrány kapcsán ismerte meg a nevét. A film merész szexjeleneteit ugyanis az USA-ban alaposan megvágták.
- Nem értem, miért csinálnak az amerikaiak olyan nagy ügyet a meztelen test látványából – nyilatkozta a civilben meglehetősen szemérmes színésznő. – Fura, hogy az erőszak természetes része egy filmnek, egy női fenék viszont halálra rémíti őket.
Szerencsére a világ filmesei nem ijedősek. Ridley Scott szerepet ajánlott Greennek új filmjében, a Mennyei királyság-ban. (Kingdom of Heaven, hazai bemutató: május 5.) A keresztes háborúk idején játszódó nagyszabású történetben ő alakítja Orlando Bloom kedvesét: egy egész háború okát. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.