Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Eva Green a mennyország kapujában

2005.03.25. 22:08 | szerző: Dino | kategória: Mozi

A francia film visszatér régi hagyományaihoz, melyek közül az egyik legfontosabb, hogy sztár színésznőket szállít Hollywoodba. A nemzetközi siker kapujában ezúttal a huszonöt éves Eva Green áll, akit a gall kritikusok Isabelle Adjani és Anna Karina reinkarnációjának neveznek: nemcsak fekete haja, fehér bőre és nagy szeme, hanem művészi elszántsága miatt is.
A Párizsban született svéd-francia színésznő először Bernardo Bertolucci filmjében, az Álmodozókban mutakozott be, és így a világ közönsége rögtön egy botrány kapcsán ismerte meg a nevét. A film merész szexjeleneteit ugyanis az USA-ban alaposan megvágták.
- Nem értem, miért csinálnak az amerikaiak olyan nagy ügyet a meztelen test látványából – nyilatkozta a civilben meglehetősen szemérmes színésznő. – Fura, hogy az erőszak természetes része egy filmnek, egy női fenék viszont halálra rémíti őket.
Szerencsére a világ filmesei nem ijedősek. Ridley Scott szerepet ajánlott Greennek új filmjében, a Mennyei királyság-ban. (Kingdom of Heaven, hazai bemutató: május 5.) A keresztes háborúk idején játszódó nagyszabású történetben ő alakítja Orlando Bloom kedvesét: egy egész háború okát. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.