Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

A kicsi kocsi visszatér

2005.03.25. 22:08 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Lindsay Lohan még csak 19 éves, de már igazi befutott színésznőnek számít: több mint tíz film szerep van mögötte, hatalmas rajongótáborral rendelkezik. És már van még egy verseny, amiben utolérte idősebb pályatársait: sérülései számában.
A vöröshajú kamasz sztár először a Bajos csajok forgatásán sérült meg, akkor két napot állt a forgatás, hogy Lohan kificamodott bokája meggyógyulhasson. Következő filmje készítése közben új albuma felvételei is zajlottak. A forgatásról mindig egyenesen a stúdióba vonult, és a napi 17 óra munka megártott neki: a súlyos kimerültség miatt szorult kórházi ápolásra.
Lohan legújabb felkérését a Kicsi kocsi – Tele a tank (Herbie: Fully Loaded, hazai bemutató: 2005. nyár) című filmre kapta. Ezen a forgatáson a vörös hajú színészlányt saját főszereplő-társa sebsítette meg: egy bogárhátú volkswagen. A film története szerint az autó önálló akarattal, ésszel és ravaszsággal rendelkezik; és gazdájával, az ifjú autóversenyzővel jó barátságot köt. Az egyik autóverseny-jelenet forgatásán a bogárhátú Lohannel együtt borult fel: a kórházi kezelés ezúttal egy hétig tartott, a stábnak szerencsére nem kellett felfüggesztenie a munkát, ezalatt az idő alatt a kaszkadőrjeleneteket vették fel.
Azután Lohan – bár befáslizott karral és lábbal – visszaszált Herbie-be, a barátságos kicsi kocsiba. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.