Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Kacsa bácsi

2005.03.31. 20:15 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Vin Diesel-nek túl jó a humora. Legalább is jobb, mint az állatvédő szervezeteknek. A Gorilla bácsi (The Pacifier, hazai bemutató: április 28.) című családi vígjáték premierje után tartott sajtótájékoztatón ugyanis megjelent az összes színész: gyerekek és felnőttek, nindzsák, deszantosok és nevelőnők egyaránt.
- A filmben szereplő kacsa, Gary, sajnos nem tudott eljönni – mondta a meghökkent újságírók előtt az akciósztárból lett komédiás. – Őt ugyanis a premierbulin megsütöttük és feltálaltuk.
Vin Diesel kevés olyat mondhatott volna még, amivel ekkora felbolydulást okozott volna: az állatvédő szervezetek egymás után tiltakoztak a gorombaság ellen.
Pedig Gary kacsa boldogan él, Diesel csupán tréfának szánta megjegyzését, és hogy ezt bizonyítsa, a film promóciós körútján jó néhányszor a kacsával a karján jelent meg a nyilvánosság előtt. Ami pedig – elvégre a film története szerint ez egy idomított támadó kacsa – épp elég büntetés lehetett a meggondolatlan viccelődésért. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!