Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

Warcraft III részletek

2001.02.03. 02:41 | szerző: Madrac | kategória: Egyéb

A Blizzard részletes információkat adott közre készülő művükről, a Warcraft III: Reign of Chaos-ról. A kiadott információk főleg a négy játszható fajjal foglalkoznak. Mind a négy fajnak megvannak a maga speciális egységei, varázslatai és fegyverei. A játékos az Élőhalottakkal, az Emberekkel, az Orkokkal és az Éj Elfekkel kezdheti meg a játékot, a korábban már beharangozott ötödik faj a Démonok csak, mint nem játszható faj fog szerepelni, kihívást jelentve és a történetet színesítve.
Az Emberek: Az emberiség nemes védői, kik a sötétség és háború dúlta földön a túlélésért küzdenek. Ők a harc terén használják fel tudásukat és technológiájukat. Megváltoztatják környezetüket, háziasított állatokat, fegyvereket, páncélokat és gépeket használnak. Egységeik: Gyalogos, Lovag, Elf pap, Elf varázslónő, Törpe Aknavetős csapat és Törpe muskétások. Hőseik: Paladin, Ősmágus, Fél-elf vándor és a Hegyi Törpe király.
Az Orkok: Újra egyesítették nemzetüket és készek szembeszállni a Démonokkal, kik megrontották társadalmukat sok idővel ezelőtt. Brutális erejükre támaszkodnak és harci tudásukra. A Horda által használt egységek: Katonák, Troll fejvadászok, Wyvern lovasok, Sámánok és Troll boszorkánydoktorok. Hőseik többek között: Távolbalátó, Pengemester, Tauren törzsfő és Árnyvadász.
Az Éj elfek: Ezek a különös, sötét lények az egyik legrégebbi faj a világon. Visszatérnek évszázados elszigeteltségükből, hogy megmentség a világok a küszöbön álló apokalipszistől. Egységeik: Ent, Íjász, Őrző, Orgyilkos, Treant és Hippogryph. Hőseik: A liget őre, Démonvadász, A Hold papnője és Fődruida.
Az Élőhalottak: A Scourge néven is ismert élőholt sereg, mely elözönli a civilizált vidéket észak felöl történelmének legsötétebb óráján. Az élőhalott Scourge képes seregeit pótolni a csatatéren, fontos "alapanyagot" jelent nekik az elesett ellenfelek teste, több képességükhöz és varázslatukhoz is szükségük van a hullákra. Egységeik: Dredge, Ghoul, Banshee, Nekromanta, Vízköpő és Fagyféreg. Hőseik: Halállovag, Lich, Borzalomúr és Förtelem.
Főbb jelelemzői a játéknak:

  • A hősök miközben küldetésről küldetésre vezetik a seregeket fejlődnek és mágikus tárgyakat szerezhetnek.
  • Teljesen 3D-s környezet, melyben nem-játékos karakterek, vándorló szörnyek, semleges városok és várak, templomok is megtalálhatóak lesznek.
  • Csontváz alapú mozgatás és bőrképzés a tökéletesen folyamatos mozgásért.
  • Pályaszerkesztő új pályák, küldetéssorozatok készítéséhez, programozható események az egységek és varázslatok számára.
  • Sokszínű és fejlesztett többjátékos üzemmód a Battle.net-en, több játékossal, és több játékmóddal, mint például a csapatjátékok és a küldetéssorozatok végigjátszása.

  A 2001-es év folyamán várható a játék megjelenése PC-re és a 2002-es év elején Macintosh-ra 50 dolláros áron világszerte. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.