Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Kereszteslovagból Bond

2005.04.08. 00:05 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Lehet-e kalózból kereszteslovag? Orlando Bloom pályája azt bizonyítja, hogy az ámenet, ha ritka is, sikerülhet. Miután A Karib-tenger kalózai-ban beállt a tengeri vagányok közé, legújabb filmjében Ridley Scott hatalmas vállalkozásában, a keresztesháborúkat megidéző Mennyei királyság-ban (Kingdom of Heaven, hazai bemutató: május 5.) kapott főszerepet.
- Egy XII. századi történet díszletei között tölteni egy fél évet, olyan, mint egy mesebeli kirándulás a múltba – mondta Orlando Bloom, aki a történetben egyszerű falusi kovácsból lovag, majd rövid időre Jeruzsálem királya lesz. – De nekem ez a világ szinte természetes: Canterburyben születtem, a gyerekkoromnak természetes része volt, hogy körülvesznek a középkori emlékek. Lehet, hogy James Bondot játszanom furcsább érzés lenne.
Orlando Bloom-nak hamarosan alkalma lehet kipróbálni, mi izgalmasabb, karddal vagy különleges kémcuccokkal a kézben küzdeni: ugyanis minden valószínűség szerint, ő játszhatja el a 007-es ifjúkoráról szóló film főszerepét: ez a szuperkém etoni diákéveiről és első kalandjairól szól majd. Addig is marad a keresztesek páncélinge. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.