Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

Három a Talonsoft igazság

2001.02.04. 16:40 | szerző: Madrac | kategória: Egyéb

A Talonsoft bejelentette három új stratégiai játékát, a Star Leader-t, a GI Combat-ot és a Merchant Prince II-t.
A Starleader egy 3D-s valósidejű stratégia lesz szerepjáték elemekkel. Egy elit csapat parancsnokaként kell megvédenünk a Földet a támadó idegenektől 20 küldetésen keresztül. A csapatot a jelentkező emberekből kell összeállítani. Minden ember saját, egyedi tulajdonságokkal, statisztikával és személyiséggel rendelkezik. Többjátékos módja is lesz az Interneten és hálózaton keresztül is. Megjelenése az ősszel várható.
A GI Combat is egy 3D-s valósidejű stratégia lesz, de ez a Második Világháború alatt játszódik. A Németek vagy az Amerikaiak oldalán kell végrehajtanunk különböző küldetéseket, mint partraszállás, egy előőrs elfoglalása vagy egy konkrét háborús helyzet megoldása. A játékban nagy szerepe lesz a terepnek, a páncélzatok védelmének, jól kidolgozott lesz a járművek mozgása és a fegyvertűz útvonala is. Természetesen többjátékos lehetőséget ez a játék is tartalmazni fog. Megjelenés szinten az ősszel.
A Merchant Prince II egy körökre osztott stratégia lesz, melyben fontos szerepet játszik majd a gazdaság és a politika is a katonai hadviselés mellet. A reneszánsz alatt játszódik majd, mikor a kereskedőknek a viharoktól, a kalózoktól és a betegségektől is függött a szerencséjük. Öt küldetéssorozaton kell keresztülverekednünk magunkat a játék során, harminc különböző technológiát fejleszthetünk ki. Ez egy kicsit előbb jelenik meg a másik két játéknál, már áprilisban a kezeink között tarthatjuk. ■

hozzászólások (0)

további hírek

9 perc Prey

A rövidke előzetes után egy jóval tartalmasabb is érkezett a The Game Awardsról.

Tartalmas öt percben a Mass Effect: Andromedáról

Akció, felfedezés, dialógus, nyomozás és autózás, mind egy trailerben.

Death Stranding trailer a The Game Awardsról

Hideo Kojima nyerte az Industry Icon díjat, köszönetképpen pedig új előzetest villantott készülő játékából.

Várható megjelenések - 2016. december

Bár lecsengett az őszi főszezon, az utolsó hónapra is jutott néhány ígéretes premier.

Ingyenes Neverwinter Nightsszal indult el a GoG téli akciója

48 órán át szerezhető be ingyen az RPG Diamond Edition verziója.