Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

Három a Talonsoft igazság

2001.02.04. 16:40 | szerző: Madrac | kategória: Egyéb

A Talonsoft bejelentette három új stratégiai játékát, a Star Leader-t, a GI Combat-ot és a Merchant Prince II-t.
A Starleader egy 3D-s valósidejű stratégia lesz szerepjáték elemekkel. Egy elit csapat parancsnokaként kell megvédenünk a Földet a támadó idegenektől 20 küldetésen keresztül. A csapatot a jelentkező emberekből kell összeállítani. Minden ember saját, egyedi tulajdonságokkal, statisztikával és személyiséggel rendelkezik. Többjátékos módja is lesz az Interneten és hálózaton keresztül is. Megjelenése az ősszel várható.
A GI Combat is egy 3D-s valósidejű stratégia lesz, de ez a Második Világháború alatt játszódik. A Németek vagy az Amerikaiak oldalán kell végrehajtanunk különböző küldetéseket, mint partraszállás, egy előőrs elfoglalása vagy egy konkrét háborús helyzet megoldása. A játékban nagy szerepe lesz a terepnek, a páncélzatok védelmének, jól kidolgozott lesz a járművek mozgása és a fegyvertűz útvonala is. Természetesen többjátékos lehetőséget ez a játék is tartalmazni fog. Megjelenés szinten az ősszel.
A Merchant Prince II egy körökre osztott stratégia lesz, melyben fontos szerepet játszik majd a gazdaság és a politika is a katonai hadviselés mellet. A reneszánsz alatt játszódik majd, mikor a kereskedőknek a viharoktól, a kalózoktól és a betegségektől is függött a szerencséjük. Öt küldetéssorozaton kell keresztülverekednünk magunkat a játék során, harminc különböző technológiát fejleszthetünk ki. Ez egy kicsit előbb jelenik meg a másik két játéknál, már áprilisban a kezeink között tarthatjuk. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.