Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Az igazi szépség

2005.04.14. 21:09 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Az Egyesült Államoknak új szépségkirálynője van. Chelsea Cooley 21 éves, Észak-Karolinából származik, és divat-marketinget tanul. Kedvenc időtöltése a tánc, a parasailing, a vásárolgatás és a mozibajárás, álma pedig akkor teljesülne, ha Ralph Laurennek dolgozhatna.
Miután a szakértő zsűri fürdőruhában és nagyestélyiben is megszemlélte az 51 versenyzőt, a lányoknak a bölcsessége is próbára került: kérdésekre kellett válaszolniuk.
Miután megkoronázták, még több kérdést kapott a – főleg férfiakból álló – újságíróhadtól. Azt például, hogy mit látott a legutóbb a moziban.
- Természetesen a Beépített szépség 2-t (Miss Congeniality 2., hazai bemutató: április 21.) – nevetett Amerika legszebb nője. – Az elmúlt héten próbáltam annyira ellazítani magam, amennyire csak tudtam: krimiket olvastam, és moziba jártam, hogy szépségversenyes filmeket nézzek. És most míg a színfalak mögött a többi lánnyal beszélgettem, kiderült, hogy a múlt héten mind megnézték A Beépített szépség 2-t. Szóval, mind ugyanúgy készültünk a nagy versenyre: csak véletlen, hogy pont én nyertem meg. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.