Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Galaxis útikalauz mozielőzeteseknek

2005.04.14. 21:09 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Az már természetes, hogy a mozielőzetesek hamar utat találnak az internetre – a mozitörténetben azonban most először fordul elő, hogy egy kizárólag a netre tervezett, elektronikus mozielőzetes olyan nagy sikert arat, hogy a stúdió végül úgy dönt: felnagyítja és filmszalagra másolja.
A Galaxis útikalauz stopposoknak (The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy, hazai bemutató: június 16.) persze már a bemutatója előtt hatalmas rajongótáborral rendelkezik, hiszen a könyv szinte minden nyelven egyformán legendássá vált. Az interneten közzétett speciális mozielőzetest annyian töltötték le, hogy a Buena Vista International vezetői úgy döntöttek, ki kell használni a népszerűséget – és a digitális változatot áttették celluloidra.
A Galaxis útikalauz filmváltozata egyébként is felborzolta az internetes kedélyeket: az angol vígjáték jelenleg is több mint 7000 topicban van jelen és több mint 2200 blog témaköreként szerepel: és ezzel az idei nyári filmek között a legtöbbet emlegetett.
A galaktikus útikönyv számára kutatást végző stoppos ufó és földi barátjának kalandjai a világ legfurább űrlényei között a Disney-filmeket is forgalmazó stúdió idei legnagyobb sikere lehet. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.