Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2005

Buka E3-as lista

2005.04.19. 17:22 | szerző: Madrac | kategória: E3 2005

Az orosz Buka is bejelentette, mely játékait mutatja be a Los Angeles-i kiállításon.
Pacific Storm: Most mutatják be először a nyilvánosságnak ezt a játékot, melyben az RTS elemek mellett egy remek repülőgép szimulátor is rejtőzik. A második világháború csendes-óceáni csatái dolgozza fel, főként a japán és az amerikai erőkre koncentrálva.
Hellforces: A démoni FPS fejlett grafikus motorja garantálja majd a félelmetes hangulatot. Utunk zombik és impek seregén át vezet pár amerikai nagyvároson és egy mexikói piramison keresztül egészen a pokolig.
Pathologic: Egy remek keveréke a horror kalandjátéknak, az akciónak és a szerepjátéknak. Tizenkét napunk van arra, hogy megmentsünk egy kisvárost egy ismeretlen betegségtől. Három karakter közül választhatunk ehhez, mindhárommal teljesen más utat járhatunk be a sikerhez. Rengeteg mellékküldetés, NPC és a haldokló város nyomasztó hangulata várja a játékosokat majd.
The Stalin Subway: A most először bemutatásra kerülő FPS az 50-es évek Moszkvájába visz el bennünket, a sztálini Szovjetunióba. Sok küldetés vár majd itt bennünket, melyek közös része a földalatti lesz majd, mely különböző ismert helyszínekre juttat el bennünket. A zenei aláfestés, ruházat és sok minden más is igazodik majd a korhoz.
Operation: Matriarchy: Ebben a sci-fi FPS-ben női szörnyek ellen kell majd harcolni különös, idegen helyszíneken. Rengeteg pálya és fegyver áll a rendelkezésünkre majd, hogy a nőkből lett mutánsokat elpusztítsuk.
Moscow Rush: Ez a verseny-akció keverék is először lesz látható nyilvánosan. A helyszínek valós moszkvai helyek, melyek szinte tökéletesen lettek lemodellezve.
Battle Mages: Sign Of Darkness: A sikeres RTS/RPG folytatása, mely sok új küldetéssel, pályával és játszható fajjal örvendezteti meg a játékosokat. Kiegyensúlyozottabb lett a játékmenet és sokat fejődött a grafika is. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.