Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

A Fantasztikusok mások, mint a többiek

2005.05.14. 13:24 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Stan Lee szerényen öltözött, csendesen mosolygó, vékony, ősz úr: ki hinné, hogy ő Hollywood egyik legjobban eladható árucikke az egész világon? Ő az, aki a Pókember-t és az X-Men-t megalkotta, és az ő fejéből pattant ki a A fantasztikus négyes is (The Fantastic Four, hazai bemutató: augusztus 4.) – melyből a következő fantasztikus szuperprodukció készült.
De A fantasztikus négyes más, mint a többi történet: úgy született, hogy Stan Lee unta már a saját írásait, és igyekezett mindent ellenkezőleg csinálni, mint addig.
- A hatvanas években, amikor A fantasztikus négyes született, elkezdtem gyanakodva nézni a sztorijaimra – meséli Stan Lee. – Nem hittem többé, hogy ha hirtelen szupererőm lenne, rögtön szaladnék a jelmezkölcsönzőbe, valami színes cuccért. Az F4-ben megszabadultam a szokásos hősöktől, nekik nincsen titkos személyiségük, egyszerű ruhát hordanak, valóságos mondatokat mondanak, és egyáltalán nem úgy viselkednek, mint a hősökhöz illik. Ez teszi őket különlegessé.
És mégis: az F4 megjelenése után kaptam az első olvasói leveleket. Az első rajongói levelet körülálltuk a kiadóban, és hosszan bámultuk. Nem is értettük, mi ez. Aztán persze, idővel megszoktuk... ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.