Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Kivágott Szibilla

2005.05.14. 13:24 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Milyen érzés lehet a vágó ollója alá kerülni? Eva Green-t a Ridley Scott-tól kapott szerepe, a Mennyei királyság-ban (Kingdom of Heaven, már a mozikban) játszott Szibilla emeli a világszerte ismert színésznők közé, ám ő mégsem hálás. Nem csak hálás. A film utómunkálatai során ugyanis rá kellett jönnie, néhány izgalmas, sok munkával felvett jelenet végül kimaradt a filmből: az Orlando Bloom-mal való szexjelenet egyes részeit a rendező utólag túl merésznek ítélte, és eltávolította a végső változatból.
- Nagy kár – mondja erre az egzotikus szépség. - Pedig annyi ideig dolgoztunk rajta! Méghozzá pont a legjobb, legizgalmasabb képek maradtak ki – és erre csak az utószinkron készítésekor döbbentem rá. Persze, mindegy, Orlando így is állati jó pasi. Végül is, nincs lány, aki ne akarna együtt meztelenkedni vele. Nem mintha gaz csábító volna: végig nagyon tapintatos és tisztelettudó volt velem. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.