Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

A pofonok földje visszatér

2005.05.19. 19:01 | szerző: Dino | kategória: Mozi

A siker eljön, csak ki kell várni. Steven Chow a hongkongi filmipar egyik legsikeresebb résztvevője: de éppen negyven filmben kellett közreműködnie ahhoz, hogy a híre átjusson az óceánon, és rendezését – angolra szinkronizálva – bemutassák az Egyesült Államokban. E film jó fogadtatásán felbuzdulva következő kung-fu-börleszkje, A pofonok földje (Kung-fu Hustle, hazai bemutató június 23.) már amerikai pénzből készült. A Columbia stúdió a Cannes-i Filmfesztiválra is elhozta az alkotókat, több mint kétezer vendéget látott vendégül a 800 ezer dollárból a film tiszteletére rendezett partyn, és – még mielőtt egyáltalán moziba került volna a film – megvásárolta a második részt is.
- A következő hetekben nemcsak naponta ötven interjút adok – mondta erre Steven Chow --, hanem utána még a második rész forgatókönyvén is töprenghetek. Szeretnék minél több figurát megtartani az elsőből: mert lehet, hogy nagyon idétlenek, de nekem a szívemhez nőttek. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.

Idegenvezetés a Mass Effect: Andromeda hajóján

Új előzetes mutatja be a Tempestet és a gyomrában pihenő Nomadot.