Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Cronenberg a befutó?

2005.05.19. 19:01 | szerző: Dino | kategória: Mozi

A Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál túljutott a félidején, sőt, lassan a végéhez közeledik. Már szinte minden versenyfilm a nézők elé került, és egyre több találgatás lát napvilágot azzal kapcsolatban, melyik alkotás nyeri majd az arany pálmát. Sokáig a nyitófilmet, Dominik Moll Lemming-jét tippelték befutónak, de amióta David Cronenberg alkotása, az Erőszakos múlt (History of Violence, hazai bemutató a jövő év elején) is műsorra került, a legtöbben rá voksolnak.
- Minek töprengjek azon, hogy ki nyeri a fesztivált? – csodálkozott a rendező, amikor a vetítést követő sajtótájékoztatón e témában érdeklődtek tőle a sajtó munkatársai. – Ha nem én nyerem, úgyis tévedésnek fogom tartani a döntést, ha meg én, akkor megalapozott, bölcs ítéletnek.
A film főszereplője, Viggo Mortensen azonban kevésbé visszafogott: nem győzte dicsérni rendezőjét. A film egyébként egy átlagos amerikai férfiról szól, akinek békés életét alaposan megzavarja néhány gengszter (Ed Harris és William Hurt kiváló alakításában), akik valaki másnak hiszik őt: és ezzel kezdődik el az egyre durvuló erőszak láncreakciója. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.