Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Lángoló viasz

2005.06.03. 13:28 | szerző: Dino | kategória: Mozi

A Viasztestek (House of Wax, hazai bemutató: július 21.) idegborzoló, rémisztő film: alkotói eredetileg úgy gondolták, csak a nézők fognak ijedezni tőle – de az ausztráliai forgatás során kiderült, a készítőinek is van oka a félelemre. A horrorfilm legfontosabb helyszíne egy panoptikum, melyben élethű viaszbábok vannak kiállítva: a titokzatos épületből rögtön kettőt építettek fel a stúdióban: az egyiket a főképpen színészt igénylő jelenetekhez, a másikat két méter magasan a föld fölé lógatva, a trükkök számára. Hamarosan nyilvánvalóvá vált, szükség is van a pótdíszletre: a történetben fontos szerepet játszó viaszolvasztó tűzvész felvételei során ugyanis porig égett a díszlet – és vele az egész stúdió.
- Ijesztő volt, persze – nyilatkozta a 24-ből és Szüzet szüntess!-ből ismert Elisha Cuthbert, a film főszereplője --, de klassz is: végül is, senkinek nem esett baja, és olyat láttam, amit biztosan ritkán lehet. Legfeljebb csak az a gondolat szomorított el, hogy nem volna jó, ha ezzel kerülnék bele a mozitörténetbe: „az ő filmje készítésekor éget porrá egy stúdió”. Jobb lenne, ha úgy emlékeznének rám, hogy a Viasztestek a legkúlabb, legrémisztőbb film ebben az évtizedben. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!