Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Ioan Gruffudd csajozós jelmeze

2005.06.23. 18:27 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Ioan Gruffudd (akinek a nevét pont úgy ejtik, mintha szimplán Ian Griffith lenne) a szerencse fia. Nem azért, mert egyre sikeresebb filmszínész, nem azért, mert sokak szerint ő lesz a következő James Bond, nem azért, mert azon kevés walesi sztárok közé tartozik, akik Hollywoodban is karriert csinálnak. Hanem azért, mert mindig sikere van a nőknél. A fantasztikus négyes (hazai bemutató: augusztus 4.) című új Hollywood sci-fi szuperprodukció főszereplője így vall erről.
- Amíg színiiskolába jártam, az volt a csajozós dumám, hogy lazán azt mondtam a lányoknak, nemrég Sir Alec Guiness-nek végszavaztam. Aztán felkerültem Londonba, ott attól őrültek meg a lányok, hogy elmondtam, hamarosan Hollywoodba költözöm. Amióta itt élek, a walesi akcentusomtól lesznek a legizgatottabbak. Az utóbbi időben pedig elég annyit mondanom: A fantasztikus négyes forgatása után hazavittem a különleges jelmezem, és szívesen megmutatom. Még nem volt, aki nem akarta látni. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.