Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Tök alsó anyukája

2005.06.23. 18:27 | szerző: Dino | kategória: Mozi

A Tök alsó nem olyan: Rob Schneider-t ugyan sokan korunk Chaplinjének nevezik, de az is igaz, hogy az igazi Chaplin valószínűleg belepirulna a vicceibe: Schneidert gyakran támadják szemérmes kritikusok azzal, hogy kicsit túl szabadszájú, és mindenről csak ugyanaz jut eszébe: a szex. De Rob Schneider, az örök kamasz, nem ért egyet velük.
-- Szerintem, semmi disznóság nincs a filmjeimben, legfeljebb kis malacságok – jelentette ki nemrég. --Igaz, a Tök alsó 2-ben is (Deuce Bigalow: European Tour, hazai bemutató: augusztus 25.) egy béna selyemfiút játszom, aki mindig a legfurább nőket fogja ki és teszi a maga fura módján boldoggá, de sosem csinálok olyan viccet, amit az anyám előtt szégyellenék.
Igaz, ami igaz: Pilar Schneider, a komédiás anyja, aki eredeti foglalkozása szerint óvónő, fia eddig szinte minden filmjében szerepelt: feltűnt az első Tök alsó-filmben, a Tök állat-ban és a Tökös csaj-ban is – pedig egyetlen film sem volt igazán visszafogott humorú.
- A Tök alsó 2. – Európai turné-ban is ott lesz – jelentette ki Schneider. – Minden filmembe beveszem, ahogy engem minden filmjébe bevesz Adam Sandler. Nehogy megmondják neki, hogy nem én vagyok az anyja! ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.