Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Battlefield 2 LAN Party

2005.06.23. 18:40 | szerző: Madrac | kategória: Játék

Az Electronic Arts Magyarország 2005. július 2-án nagyszabású, pénzdíjas Battlefield 2 LAN Party-t szervez a Budapesti Corvinus Egyetem (Közgáz) épületében.
Az egész napos LAN Party keretein belül Magyarországon első ízben kerül bemutatásra az Electronic Arts legújabb programja, a Battlefield 2. Az összesen 200.000 forint fődíjú verseny, teljesen nyitott mind versenyzők, mind látogatók számára.
A belépés előfeltétele versenyzők számára a regisztrációs oldalon történő nevezés, valamint a helyszínen egy eredeti Battlefield 1942 – vagy valamelyik kiegészítője -, Battlefield Vietnam, vagy Battlefield 2 felmutatása.
A regisztrációs oldalon a csapatoknak már végleges felállásukban kell szerepelniük. A versenyen kizárólag regisztrált csapatok vehetnek részt. Az Electronic Arts kizárólag 10 fős csapatok nevezését tudja elfogadni. A nevezett csapatok a nyolcad-döntőkig a versenyszabályzatban meghatározott pályán fognak egymással csoportmérkőzésekben megküzdeni, melyeket egyenes kieséses rendszerben folytatott mérkőzések követnek.
A versenyzők számára a helyszínen 60 darab Intel Pentium 4 processzorral szerelt munkaállomás áll rendelkezésre, melyekhez Microsoft játékvezérlők és billentyűzetek csatlakoznak. ■

Battlefield 2
A legutóbbi Battlefield 2 cikkek, hírek

hozzászólások (1)

Porker
Porker 2005.06.24. 21:51
Megy valaki?De jó lenne ott lenni....
további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.