Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Sims 2: Éjszakák sajtótájékoztató

A játék producere mutatta be az új kiegészítőt.

2005.06.27. 20:45 | szerző: Dino | kategória: Játék

Szeptemberben jelenik meg a The Sims 2 második kiegészítője, a The Sims 2: Éjszakák (avagy eredeti nyelvű alcímével The Sims 2: Nightlife), melyről egy hétfői sajtótájékoztató keretében a játék producere, Shanti Bergel tartott bemutatót a hazai lapok képviselőinek.
A kiegészítő címéből is kiderül, hogy az éjszakai élet, a szórakozás és csábítás kerül ezúttal a középpontba. Ennek megfelelően egy új életcél jelenik meg, mégpedig az élménykeresés: simjeink vágyairól kis ikonok formájában tájékoztat a program, és egyik célunk, hogy ezeket minél inkább kielégítsük. Többek között például egy jó vacsorával, ismerkedéssel, esetleg tánccal növelhetjük az élménykeresési pontszámot. A randizást különböző funkciók segítik, így például először célszerű a teremben körbenézve felmérni a potenciális partnereket, majd miután parfümmel befújtuk magunkat, megszólíthatjuk, esetleg táncra invitálhatjuk. Persze nem mindenki szereti a parfüm illatát... A randi során egy fokmérő skála jelenik meg, jelezve, mennyire sikeres a találkozó, az pedig már a kiválasztott partneren múlik, hogy egy pörgető berendezés kipróbálása vagy egy lassú tánc, esetleg eközben kezünk lejjebb csúsztatása merre mozdítja a mutatót.
Újdonság még a játékban az autók megjelenése: minél jobb járgányunk van, annál nagyobb az esélyünk a csábításra is, de ehhez persze megfelelő mennyiségű pénzre van szükségünk. Ötféle autókategória lesz a játékban, kisteherautótól sportkocsiig. A kiegészítő összesen 125 új tárgyat tartalmaz, a DJ pulttól a diszkógömbön és a karaoke berendezésen keresztül a különböző egyéb, éjszakai klubokból ismert felszerelésekig. A nagyobb és ismertebb klubokra is rá lehet majd ismerni egyes berendezések alapján.
A játékból néhány új screenshot is megjelent, melyeket galériánkban találtok meg. ■

The Sims 2: Éjszakák
A legutóbbi The Sims 2: Éjszakák cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.