Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Jessica Alba fantasztikus csókja

2005.06.30. 18:15 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Nincs olyan férfi, aki ne akarná megcsókolni Jessica Albát. Ioan Gruffudd egyenesen szerződésben vállalt vele egy vad csókot, és valószínűleg nem hitte volna, hogy ez lesz A fantasztikus négyes (The Fantastic 4, hazai bemutató: augusztus 4.) forgatásának legnehezebb része.
- Csináltunk egy csomó vad kaszkadőrjelenetet – meséli a walesi színész, akit legutóbb Arthur király Lancelotjaként láthattunk a mozikban. – Volt autós üldözésünk, leomló hidunk, mágneses vihar az űrben, robbanás és ökölharc. Ezek után, azt hittem, a csók lesz a jutalom. De tévedtem.
Jessica Alba ugyanis a szerep kedvéért szőkévé és kékszeművé változott: a szemébe helyezett speciális irizáló kék kontaktlencse viszont közelről nézve kísérteties látványt nyújtott: a kék mögül kilátszott a barna, vibrált és vörös karimája volt.
A szemtanúk szerint a színész nagyon furcsán viselkedett, amikor végre karjába kaphatta a szexi színésznőt. Rámosolygott, a szemébe nézett… azután nagyon üvöltött, hátraugrott, és kirohant a stúdióból. Mint aki kísértetet látott.
- Na jó, eltúloztam talán – mondta utólag a fantasztikus Gruffudd. – De akkor már egy fél éve dolgoztunk a filmen, tele volt a fejem rémekkel, szörnyekkel, megmagyarázhatatlan eseményekkel: persze, hogy egy pillanatra elhittem, hogy igazi varázslat áldozata vagyok. Érdekes, amikor az egyik felvétel kedvéért egy húsz méter magas díszlethídról dobtak le, teljesen nyugis maradtam. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.