Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

A Lopakodó arca

2005.07.07. 17:58 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Sam Shepard nem színész. Több mint negyven filmben játszott már, Oscar-díjra is jelölték, szerepelt egyebek között a Pelikán ügyiratban, a Kardhalban és A Sólyom végveszélyben című filmben, főfoglalkozásban azonban mégis egészen mással foglalkozik: író, méghozzá az egyik legismertebb kortárs drámaíró, aki már a szakmájában elnyerhető legmagasabb kitüntetést, a Pulitzer-díjat is átvehette.
Egyetlen egyszer vállalt szerepet saját drámája előadásában: harminc évvel ezelőtt egy estét bírt ki, másnap már be sem ment a színházba: olyan lámpalázas volt, hogy inkább szó nélkül elutazott a városból, és cserben hagyta a társulatot. Mégis folyton filmszerepeket vállal: legutóbb a nyár egyik legnagyobb durranásnak ígérkező akciófilmjében, a Lopakodó (Stealth, hazai bemutató: augusztus 11.) című akciómoziban játszik fontos szerepet. A Lopakodó a közeli jövőben játszódik: egy pilóta nélküli különleges vadászrepülőgép önálló életre kel, és akcióba lép benne.
Amikor újságírók azt kérdezték Shepardtól, miért vállal ilyen szerepeket, a következőket mondta:
- Ha felkérnek egy ilyen szerepre, muszáj igent mondanom. Igaz, író vagyok, de hát ilyen az arcom. Ha én nemet mondok, ki játssza el ezeket a szerepeket? Talán Gary Cooper? ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!