Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

Hadifoglyok a láthatáron

2001.02.19. 20:28 | szerző: Madrac | kategória: Egyéb

A Codemasters bejelentette készülő akció kaland játékát a Prisoner of War-t, mely a télen fog majd megjelenni PC-re és PS2-re. A Wide Games fejlesztésében készülő játékban Második Világháborús hadifogoly szerepében kell helytállnunk egy fogolytáborban.
1941-ben négy német hadifogolytáborból (Salonika, Stalag Luft I, Stalag Luft III és Colditz Castle) kell megszökünk 4 szövetséges katonával (angol, francia, holland és amerikai). Mind a négyen tapasztalt "szabadulóműveszek", sok helyről kiszabadultak már. Mindannyinak más a szakterülete, de közös a célja. Meg kell szökniük a különböző fogolytáborokból mire végre találkoznak Colditz-ban, a németek legbiztonságosabb fogolytáborában.
A játék a 3D Atlas motort használja majd, ezzel és a hanghatásokkal próbálják majd megteremteni a nappali és éjszakai hangulatát a fogolytáboroknak. Minden tábor úgy van megtervezve, hogy minden szereplő interaktív és ráadásul még hihetetlenül is részletes lesz az egész, ezzel is a játékos szabadságát és lehetőségeit akarják fokozni.
Sokféle mód lesz a szökésre a játék során. Robbanthatunk magunknap kivezető utat vagy akar kihasználva egy légitámadás zűrzavarát elmenekülhetünk az egyik gépre felkapaszkodva is. De előfordulhat az is, hogyha felfedeznénk minket egy tiltott részen a német katonák, akkor megtapasztalhatjuk a dühüket. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.