Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

Hadifoglyok a láthatáron

2001.02.19. 20:28 | szerző: Madrac | kategória: Egyéb

A Codemasters bejelentette készülő akció kaland játékát a Prisoner of War-t, mely a télen fog majd megjelenni PC-re és PS2-re. A Wide Games fejlesztésében készülő játékban Második Világháborús hadifogoly szerepében kell helytállnunk egy fogolytáborban.
1941-ben négy német hadifogolytáborból (Salonika, Stalag Luft I, Stalag Luft III és Colditz Castle) kell megszökünk 4 szövetséges katonával (angol, francia, holland és amerikai). Mind a négyen tapasztalt "szabadulóműveszek", sok helyről kiszabadultak már. Mindannyinak más a szakterülete, de közös a célja. Meg kell szökniük a különböző fogolytáborokból mire végre találkoznak Colditz-ban, a németek legbiztonságosabb fogolytáborában.
A játék a 3D Atlas motort használja majd, ezzel és a hanghatásokkal próbálják majd megteremteni a nappali és éjszakai hangulatát a fogolytáboroknak. Minden tábor úgy van megtervezve, hogy minden szereplő interaktív és ráadásul még hihetetlenül is részletes lesz az egész, ezzel is a játékos szabadságát és lehetőségeit akarják fokozni.
Sokféle mód lesz a szökésre a játék során. Robbanthatunk magunknap kivezető utat vagy akar kihasználva egy légitámadás zűrzavarát elmenekülhetünk az egyik gépre felkapaszkodva is. De előfordulhat az is, hogyha felfedeznénk minket egy tiltott részen a német katonák, akkor megtapasztalhatjuk a dühüket. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Tartalmas öt percben a Mass Effect: Andromedáról

Akció, felfedezés, dialógus, nyomozás és autózás, mind egy trailerben.

Death Stranding trailer a The Game Awardsról

Hideo Kojima nyerte az Industry Icon díjat, köszönetképpen pedig új előzetest villantott készülő játékából.

Várható megjelenések - 2016. december

Bár lecsengett az őszi főszezon, az utolsó hónapra is jutott néhány ígéretes premier.

Ingyenes Neverwinter Nightsszal indult el a GoG téli akciója

48 órán át szerezhető be ingyen az RPG Diamond Edition verziója.

JátszóDome: Killing Floor 2

Zoo_Lee a zombigyilkolós co-op játékba vetette bele magát.