Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Batman: folytatódik!

2005.07.14. 18:15 | szerző: Dino | kategória: Mozi

A Warner Bros. jogászai mostanában sokat túlóráznak: készítik a szerződéseket, hogy a Batman: kezdődik! (Batman Begins, mától a mozikban) folytatásához szerződtessék az első rész szereplőit. A film az egész világon nagyon gyorsan nagyon népszerű lett (az USA-ban az első hétvégén majd 47 millió dollár bevételt hozott), és az alkotók szeretnék, ha a győztes csapaton nem kellene változtatniuk.
Christian Bale, vagyis maga Batman volt az első, aki aláírta az új szerződést, őt Michael Caine követte: már ő is vállalta, hogy újra felveszi Alfred, a hű komornyik libériáját. Morgan Freeman azt mondta: csak akkor játszik a következő Batmanben is, ha Michael Caine szintén visszatér: így aztán most ő is készen áll az új forgatásra. Egyedül Katie Holmes szerepe bizonytalan. Mivel még nincs meg a második rész forgatókönyve, senki nem tudja, hogy szükség lesz-e rá: lehet, hogy nélküle készül el a folytatás.
Viszont az első rész vége azt sejteti, hogy a következő ellenség Joker lesz: és Jack Nicholson egy nyilatkozatában már sejttette, hogy esetleg újra eljátszaná egyik kedvenc figuráját – ebből pedig az következik, hogy a két-három év múlva a mozikba kerülő új film legalább olyan erős szereposztással büszkélkedhet majd, mint a Batman: kezdődik! ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.