Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Batman: folytatódik!

2005.07.14. 18:15 | szerző: Dino | kategória: Mozi

A Warner Bros. jogászai mostanában sokat túlóráznak: készítik a szerződéseket, hogy a Batman: kezdődik! (Batman Begins, mától a mozikban) folytatásához szerződtessék az első rész szereplőit. A film az egész világon nagyon gyorsan nagyon népszerű lett (az USA-ban az első hétvégén majd 47 millió dollár bevételt hozott), és az alkotók szeretnék, ha a győztes csapaton nem kellene változtatniuk.
Christian Bale, vagyis maga Batman volt az első, aki aláírta az új szerződést, őt Michael Caine követte: már ő is vállalta, hogy újra felveszi Alfred, a hű komornyik libériáját. Morgan Freeman azt mondta: csak akkor játszik a következő Batmanben is, ha Michael Caine szintén visszatér: így aztán most ő is készen áll az új forgatásra. Egyedül Katie Holmes szerepe bizonytalan. Mivel még nincs meg a második rész forgatókönyve, senki nem tudja, hogy szükség lesz-e rá: lehet, hogy nélküle készül el a folytatás.
Viszont az első rész vége azt sejteti, hogy a következő ellenség Joker lesz: és Jack Nicholson egy nyilatkozatában már sejttette, hogy esetleg újra eljátszaná egyik kedvenc figuráját – ebből pedig az következik, hogy a két-három év múlva a mozikba kerülő új film legalább olyan erős szereposztással büszkélkedhet majd, mint a Batman: kezdődik! ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.

Idegenvezetés a Mass Effect: Andromeda hajóján

Új előzetes mutatja be a Tempestet és a gyomrában pihenő Nomadot.

Nintendo Switch részletek: március 3-án érkezik az új konzol

Az új Zelda játék is a nyitócímek között lesz.