Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Az Éjszakai őrség és Moszkva

2005.07.22. 19:06 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Az Éjszakai őrség (Night Watch, hazai bemutató: szeptember 8.) mindenkinek tetszik. Quentin Tarantino egyenesen rajongással nyilatkozott az új, minden eddiginél trendibb fantasy/akció filmért, de Danny Boyle is hosszan áradozott róla a történet különleges, hátborzongató vizualitását emlegetve. Egyedül Jurij Luzskov, Moszkva polgármestere elégedetlen. Hogy mi köze egy komoly államférfinak, Oroszország talán következő elnökének egy filmhez, amelyben a Fény és a Sötétség katonái háborúznak?
Az Éjszakai őrség-et Moszkvában forgatták, és a polgármester, aki egyébként szívesen támogatja a moziipart, és ahogy lehet, arra bátorítja a filmeseket, használják városát, elégedetlen a végeredménnyel.
- Nagyon örültem, hogy az Éjszakai őrség Moszkvában készül – jelentette ki Luzskov. – De utólag úgy érzem, a film nem igazságos a várossal: sötétnek, kísértetiesnek, veszélyesnek mutatja, pedig mindazok, akik itt élnek, tudják, hogy Moszkvának van egy derűs, világos oldala is.
A polgármester persze kicsit elfogult: és mivel az Éjszakai őrség főszereplői vámpírok, boszorkányok, alakváltó lények és varjak, kicsi az esély, hogy a már készülő folytatás, a Nappali őrség Moszkva napsugarasabb utcáit mutatja majd meg. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Aranylemezre került a Watch Dogs 2

Immár csak a hackerek hiúsíthatják meg a novemberi premiert.

Bud Spencer & Terence Hill - Slaps and Beans a Kickstarteren

Oldalnézetes pixel art játék készül a páros legnagyobb filmjei alapján.

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.