Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Az Éjszakai őrség és Moszkva

2005.07.22. 19:06 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Az Éjszakai őrség (Night Watch, hazai bemutató: szeptember 8.) mindenkinek tetszik. Quentin Tarantino egyenesen rajongással nyilatkozott az új, minden eddiginél trendibb fantasy/akció filmért, de Danny Boyle is hosszan áradozott róla a történet különleges, hátborzongató vizualitását emlegetve. Egyedül Jurij Luzskov, Moszkva polgármestere elégedetlen. Hogy mi köze egy komoly államférfinak, Oroszország talán következő elnökének egy filmhez, amelyben a Fény és a Sötétség katonái háborúznak?
Az Éjszakai őrség-et Moszkvában forgatták, és a polgármester, aki egyébként szívesen támogatja a moziipart, és ahogy lehet, arra bátorítja a filmeseket, használják városát, elégedetlen a végeredménnyel.
- Nagyon örültem, hogy az Éjszakai őrség Moszkvában készül – jelentette ki Luzskov. – De utólag úgy érzem, a film nem igazságos a várossal: sötétnek, kísértetiesnek, veszélyesnek mutatja, pedig mindazok, akik itt élnek, tudják, hogy Moszkvának van egy derűs, világos oldala is.
A polgármester persze kicsit elfogult: és mivel az Éjszakai őrség főszereplői vámpírok, boszorkányok, alakváltó lények és varjak, kicsi az esély, hogy a már készülő folytatás, a Nappali őrség Moszkva napsugarasabb utcáit mutatja majd meg. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.