Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Csinosan a volánnál

2005.07.29. 18:34 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Lindsay Lohan egyszerű, 19 éves lány: csak az különbözteti meg kortársaitól, hogy világsztár. Az elmúlt években jó néhány filmet vitt sikerre. Most éppen a Kicsi kocsival száguld. A Kicsi kocsi: tele a tank! (Herbie – Fully Loaded!, hazai bemutató: augusztus 25.) című vígjátékban egy makrancos bogárhátú volánja mögé ül. A színésznő a film népszerűsítésére erre a hétre Európába jött. És nem bíz semmit a véletlenre.
Lohant a világhírű stylist, Rachel Zoe öltözteti (ő gondoskodik egyebek közt Jennifer Garner, Salma Hayek, Kate Hudson és Brittany Murhpy jó megjelenéséről is), és a divattervező – szakmája szokásaitól eltérően -- meg is osztotta a világgal, milyen volt felöltöztetni a színésznőt.
- 48 órát töltöttünk nagyjából megszakítás nélkül ruhaválogatással: két teljes ruharaktáron keresztülvágtuk magunkat, Lindsay több száz cuccot felpróbált – meséli a divatszakember. - Végül nyolc vagy tíz hatalmas ládával indult neki az egyhetes útnak, naponta legalább háromszor át fog öltözni. Mostanáig azt hittem, én vagyok a világ legnagyobb divatmániákusa, de ezzel a lánnyal ki kell egyeznem döntetlenben. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.