Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Álom a szigetről

2005.08.04. 18:56 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Michael Bay rendező eddigi filmjeivel, a Bad Boys-szal, az Armageddon-nal és a többivel bebizonyította már, hogy páratlan vizuális fantáziája van: nála minden kép izgalmas és különös. Legújabb rendezése egy jövőben játszódó thriller. A sziget (The Island, hazai bemutató: szeptember 1.) egy jövőbeli társadalomban játszódik, melynek túlszabályozott keretei közül ketten (Ewan McGregor és Scarlett Johansson) megszöknek... és egy másik világba kerülnek. A világ megteremtéséhez a Boeing gyár egy óriáshangját bérelték ki a filmesek, és az öt focipályányi területen egyetlen hatalmas csupa beton földalatti lakórendszert építettek fel. A díszlet-épületben annyi folyosó, alagút, átjáró és lépcső volt, hogy a színészek még a forgatás vége felé is gyakran eltévedtek, amikor a jelenetük felé igyekeztek.
Michael Bay elárulta, honnan származik a terv.
- Sokáig töprengtem, hogyan kéne elrendezni A sziget itt játszódó jeleneteit, és nem találtam a megoldást. Valami nagyot és izgalmasat akartam, de sehogy se jutott eszembe az igazi – mesélte a rendező, akinek minden filmje több mint 100 millió dollárt hozott. – Már éppen le akartam mondani az egészről, amikor egyik éjjel arra ébredtem, hogy ott van az egész készen a fejemben. Megálmodtam, de minden apró részletre kiterjedően: csak le kellett gyorsan rajzolnom, hogy másnap odaadhassam a díszlettervezőnek. Azután visszafeküdtem és nyugodtan aludtam reggelig. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.