Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Víz alatti szállító

2005.08.04. 18:57 | szerző: Dino | kategória: Mozi

A szállító 2. (The Transporter 2. hazai bemutató: szeptember 22.) Luc Besson ígérete szerint mindenben kétszerese lesz az előző részben látottaknak. Ami mégsem változik: ismét Jason Statham játssza a hallgatag szupersofőrt. Statham nem színésznek készült, és kalandos előéletének sok hasznát veszik a rendezői. A szállító-ban szinte mindegyik autós bravúrját kaszkadőr nélkül vették fel: egyedül akkor ült be a helyére szakember, amikor felrobbant a kocsi.
Most a forgatás biztonságára felügyelő szakember azt kérte, hogy legalább a víz alatti üldözésekben engedje meg a színész, hogy más csinálja végig helyette a veszélyes jelenetet: ezt a kérést azonban nem a színész, hanem a rendező is kinevette: a biztonsági ember azt ugyanis kihagyta a számításból, hogy Statham az angol olimpiai búvárválogatott tagja volt, és 1992-ben a világbajnokságra is kijutott.
- Nem hinném, hogy a rendezők tudnak tőlem olyasmit kérni, amit már ne csináltam volna valaha – jelentette ki a nagy vagány hírében álló színész. – A száguldást pedig egyenesen élvezem. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.