Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

HistWar bejelentés

2005.08.11. 13:14 | szerző: Lacko | kategória: Játék

A Battlefront.com bejelentette, hogy a kiadásában jelenik meg a Histwar: Les Grognards című játék, mely a Napoleoni időket eleveníti fel Total War stílusban. A garfika ugyen nem éri el az RTW színvonalát, de az MTW-hez készülő Napoleonic MOD-ot azért persze veri. Ráadásul ez a játék eleve a puskákra és kardokra alapuló harcászathoz készült. Reméljük, hogy jó kis játék sül ki belőle. Egy ilyen kellene a magyar 1848 taktikai részébe... ■

előző
következő
HistWar bejelentés
HistWar bejelentésHistWar bejelentésHistWar bejelentésHistWar bejelentésHistWar bejelentésHistWar bejelentésHistWar bejelentésHistWar bejelentésHistWar bejelentésHistWar bejelentésHistWar bejelentésHistWar bejelentésHistWar bejelentésHistWar bejelentésHistWar bejelentésHistWar bejelentés
HistWar: Les Grognards
A legutóbbi HistWar: Les Grognards cikkek, hírek

hozzászólások (32)

Petyo
Petyo 2005.09.10. 12:31
Ennek a játéknak hihetetlenül nem az a lényege. Mint ahogy a CM-nek sem az az erőssége.
padavan
padavan 2005.09.10. 14:19
Kit érdekel. 2005 végén a grafika is egy játék alappillérének kell lennie. Az igénytelenség alól nem ment semmi.
Pras
Pras 2005.09.10. 16:32
Az igénytelenség alapterülete nem a grafika. Sőt. A kinézet az élet minden területén csak felszín. Az az általános felfogás, hogy ha jól néz ki, már jó, elsősorban a jól megszokott "totális néphülyeségnek" köszönhetjük. Ugyanennek köszönhetjük, hogy pl. a Panzerset (Igen, megint ezzel pedálozom. Bögyömben van, most tagadjam?) ilyen-olyan "hazafias"(?) meg technikai érvekkel istenítik, holott az igénytelenség, a pénzéhség és a szánalmas kreativitáshiány-, és vállalkozó kedv hiányának netovábbja. Mégis mindenki megy a csorda után...

Az "igénytelenség" abból fakad, hogy nincs pénz egy Quake III-at licenszelni, az idő 80%-át nem a "tanklámpák" megvalósítására akarják fordítani, és nincs pénz marketingre, ami belevésse a birka köztudatba, hogy "ez most a májer".

Egyébként semmi személyeskedés nem volt a dologban, általános vélemény. Ha a játék maga szar lesz, hidd el, mi leszünk (HWP) az elsők, akik lehúzzák. De addig a jelenlegi tényeknek és eddigi tapasztalatoknak "hiszek" (pontosabb a "következtetek". A grafika szar. Igen. De az igénytelenség, és az elmaradottság két külön dolog, és azt hiszem, felelőssége van annak, aki ezekkel dobálózik.
padavan
padavan 2005.09.11. 08:15
Jó, hát én értem a nézőpontodat.
Egyébként nem azt mondtam, hogy amennyiben egy gamma jól néz ki, akkor az biztosan jó is. Sőt... Általában a legtöbb gammáról az a véleményem, hogy unalmas, csicsás okádékok, rókabőrök, rogyásig ismert fogásokkal, módszerekkel. Ez a játékpiac 90%-a, véleményem szerint. De vannak azért jó kis játékok, hatalmas grasfikával, jó ötletekkel, és jó kivitelezéssel, játékélménnyel. Ez nálam évi kb. 3-4 gammát jelent, max.
A Panzers-t hagyjuk, csak vita keveredne abból is. :-)

A Quake 3 pár hete ingyenes, remélhetőleg ez egyfajta minőségi ugrást hoz az alacsony költségvetésből gazdálkodni kénytelen studiók életében, hiszen egy egész grafikus magot kapnak, tökingyen. És a Q motor, mint tudjuk, csodákra képes. Szerintem fél-egy éven beül özönleni fognak a Q motoros új gammák. Ami üdvözölendő lesz.

Én adott játék esetén nem azon akadtam ki, hogy nincs benne dx9 effekt, meg hasonló szarságok. Nem vagyok az a pali, aki ha nem lát minimum ps 2.0-át egy játékban, már fikázza is. De azért kéne lenni egy minimumnak megjelenésben is, amit azért itt hiányolok. A képeken legalábbis élvezhetetlenül borzalmasak a karakterek. Szinte nézhetetlen. Ha csak két fokot feljebb teszik a lécet, már kussolok.
Pras
Pras 2005.09.11. 12:04
Igen, ez is igaz. Bár a Battlefront sosem a grafikáról volt híres. Egyébként szó ne érje a ház elejét, nem kereszteshadjáratot folytatok azon játékok ellen, amikben már nem sprite-megjelenítésűek a karakterek. :) Ott van pl. a RTW, amit most viszek másodszorra - zseniális. És még ma is brilliánsnak tartom a motor képességéhez viszonyított optimalizáltságát.
Ha nem lesz játékélmény, előtérben marad a grafika, és menthetetlenül meg fog halni a gamma. De láttunk már példát az ellenkezőjére; nem is egyet, és ezért csápolok én mindig, hogy a végtermékből kell ítélni, illetve ezért húzom fel magam az új topicok "Hát... jól néz ki, jó lesz"-beszólásain. :) Vannak játékok, ahol a grafikát nem lehet megbocsátani, és vannak, ahol - bármilyen hihetetlen - meg lehet, mert a többi már megy "fantáziából". A Battlefrontnak ez szokott az erőssége lenni.
(Bár újabban... Drop Team, Down in Flames... pff... na mindegy. Optimizmus. :) )
további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.