Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Kicsi kocsi, nagy versenyző

2005.08.11. 21:27 | szerző: Dino | kategória: Mozi

A Kicsi kocsi – tele a tank! (Herbie: Fully Loaded, hazai bemutató: augusztus 25.) című vígjáték főhőse egy Volkswagen bogár és barátnője, akit Lindsay Lohan alakít: az értelmes, akaratos és játékos kedvű kisautó történetéről sok jó elmondható, de az biztos nem, hogy bármi köze volna a valósághoz. Hihettük eddig.
Az amerikai bemutatóval egy időben a nyilvánosság elé lépett valaki, aki minden bizonnyal a mintát szolgáltatta a kamaszbálvány Lindsay Lohan figurájához: a filmben Lindsay az első női Nascar-bajnok: a valóságban Deborah Renshaw az első nő, aki komoly eredményeket ért el az USA legnagyobb autóverseny-sorozatában. Mielőtt autóversenyezni kezdett, ő is egyetemet végzett, mint filmbéli változata, és azóta egyre sikeresebb a pályán. 2000-ben 27 Nascar-futamon indult, háromszor dobogóra is léphetett. A Nascar pontozásos versenyében az első helyre került – az első nő volt, akinek ez sikerült. Ő volt az első nő a Nascar történetében, aki egy teljes körön át vezető helyen tudott maradni – és a szakértők szerint minden esélye megvan rá, hogy a közeljövőben az egyik versenyen első helyezettként száguldjon át a célvonalon.
- Láttam a Kicsi kocsi-t és nagyon élveztem – nyilatkozta a 29 éves versenyzőnő. – Néha tényleg felismertem magam Lindsay Lohan-ban. És nagyon irigyeltem: ilyen kocsival, mint amilyen a filmbeli bogár, már biztosan régen bajnok volnék! ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.