Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Cápák és búvárok

2005.08.11. 21:27 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Jessica Alba a Fantasztikus négyes-ben tudóst játszik, aki egy űrbaleset során fantasztikus képességekre tesz szert. Következő filmjében új elemet próbál ki – csak a veszély marad a régi. A tenger vadjai (Into the Blue, hazai bemutató: december) című thriller a Bahamákon játszódik, nagyrészt víz alatt: néhány kincskereső búvár rátalál élete nagy fogására – és bármi áron igyekszik megszerezni.
Alba kiváló úszó és gyakorlott búvár – a nagy áttörés előtt egy delfines gyereksorozatban, a Flipper-ben játszott főszerepet --, de ezúttal ő sem érezte jól magát a vízben.
- A forgatás alatt halakat szórtak körénk a vízbe, és ha egy cápa kiszagolta, oda is jött: jó néhány jelenetben látszanak is. Borzasztó érzés volt, a nagymamám minden reggel imádkozott értem. Voltak körülöttünk állatidomárok meg szigonyosok, de nem maradhattak a közvetlen közelünkben, hiszen forgott a kamera. Én meg egy szál bikiniben úszkáltam a cápák között. Hiába vagyok jó úszó, a cápát az nem érdekli. Képesek összetéveszteni az embert a hallal, és hamm! ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.