Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Hűtlen és kutyátlan

2005.08.11. 21:27 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Diane Lane reménytelenül romantikus alkat. Új filmjében, a Kutyátlanok kíméljenek (Must Love Dogs) című vígjátékban magányos nőt alakít, aki az interneten keresztül ismerkedik – és a szent ügy érdekében, amikor a szükség úgy kívánja, még egy kutyát is hajlandó beszerezni, pedig utálja az állatokat.
A színésznő ugyan boldog házasságban él, a hétvégén ünnepli első házassági évfordulóját Josh Brolin-nal, de nagyon megérti azokat a boldogtalan, boldogságkereső figurákat, akiket mostanában rábíznak.
- A hűtlen-ben olyan nőt játszottam, aki megcsalja a férjét, Richard Gere-t – nevet a gyönyörű színésznő --, most olyat, aki képtelen megállapodni egy igazi mellett. Nem tudom, mit látnak bennem a rendezők, amitől ilyen szerepeket osztanak rám: talán azt, hogy nagyon át tudom élni az efféle boldogtalanságot. És nagyon pártolom az interneten át való ismerkedést: szerintem sok csalódástól megkímélne sok mindenkit, ha az első csók előtt hosszan e-mailezgetnének a jövendő szerelmesek. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.