Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

INFOmarket-INFOtrend

2005.08.15. 23:18 | szerző: Madrac | kategória: Játék

Minden eddiginél több játék és vetélkedés várja kilenc napon át a 4. Információtechnológiai és telekommunikációs vásár látogatóit. Az idei INFOmarket-INFOtrend az informatikai újdonságok mellett számítógépes bajnokságok színtere: virtuális vadászpilóták, focisták, valódi Counter-Strike-osok érezhetik otthon magukat szeptember 17. és 25. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.
A vadászpilóták légi harca a legmodernebb gépeken zajlik a „B” pavilonban. A kihelyezett Lock On és IL-2 Sturmovik szimulátoros játékok valóságos „égi” környezetet teremtenek. Az INFOmarket-INFOtrend közönsége idén először kísérheti figyelemmel az országos III. Magyar Repülő Szimulátor Bajnokság előselejtezőit szeptember 17-19. között, a döntőt 23-25. között.
A szeptember 17-i hétvégén mindenki szurkolhat a World Cyber Games – Counter-strike offline selejtezők versenyzőinek. A játékról bővebb tájékoztatást ad a hu.worldcybergames.com weboldal. A focirajongók cselezhetnek a FIFA 2005 játékban, részesei lehetnek a FIFA 2005 Bajnokság szoros mérkőzéseinek a 23-i hétvégén. Nevezni a www.fifahungary.com honlapon lehet.
A 4. Magyar Tuning és Modding Kiállítás és Verseny először kerül megrendezésre az INFOmarket-INFOtrend-en. A computer designerek paradicsoma egyedi építésű számítógépekkel várja a nagyközönséget. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.